Hoe werkt het?

Als virtueel verkoopkantoor voor freelancers, beschikt Freelanceonline.nl over een database met bedrijven en organisaties die graag rechtstreeks zaken doen met freelancers. De gegevens uit deze database worden continue geupdate en verrijkt met diverse informatie. In het geval dat je toekomstige klant hier nog niet tussen zit, dan gaan wij actief de markt op om deze alsnog in kaart te brengen en vervolgens aan je ter beschikking te stellen.

Freelanceonline.nl werkt als volgt voor Freelancers:

  • Meld je aan door middel van het invullen van het inschrijfformulier.
  • Je gegevens worden opgeslagen in onze database.
  • Je ontvangt bericht over de activering van je account waarmee je je eigen gegevens kunt updaten en waarmee je toegang hebt tot onze projecten en de advies– en aanbiedingen desk.
  • Op basis van je wensen en profiel identificeert Freelanceonline.nl de juiste business partner.
  • Je ontvangt bericht zodra wij een partij hebben gevonden die aan je criteria voldoet (je kunt uiteraard altijd naar de status informeren).
  • Je neemt contact op met de desbetreffende partij en maakt de verdere afspraken.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen monitoren horen wij graag van je of de geleverde informatie aan je eisen heeft voldaan.

Tussentijds kunt je gewoon gebruik maken van onze overige services.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu lid van Freelanceonline.nl

Freelanceonline.nl staat garant voor de privacy van haar leden en handelt volgens de Wet Persoonsregistratie. De Freelanceonline.nl databank is aangemeld bij de Registratiekamer te Rijswijk onder nummer P-0021094.